نشست مشترک بین هلدینگ فولاد متیل و هلدینگ توکافولاد به جهت همکاری بیشتر میان شرکتهای زیرمجموعه این دو هلدینگ با حضور مدیران عامل هلدینگها و مدیران شرکتهای زیرمجموعه آنها به میزبانی شرکت گروه سرمایه گذاری توکافولاد برگزار و در آن به افزایش همکاری بیشتر میان شرکتهای زیرمجموعه فولاد متیل و توکافولاد تاکید شد.
در ابتدا دکتر احمدرضا سبزواری مدیرعامل گروه سرمایه گذاری توکافولاد ضمن عرض خیر مقدم خدمت میهمانان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، در این نشست مشترک اظهار کرد: ما وقتی خود را عضو گروه بزرگ فولاد مبارکه می دانیم و همه زیر چتر سرمایه گذاری فولاد مبارکه هستیم ،می بایست با هم افزایی بیشتر و یافتن پتانسیل های نهفته و نقاط مشترک با تکیه بر خرد دانش بنیان در راستای سیاست های توسعه فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین و اصلی ترین سهامدار خود بر روی اهداف مشترک متمرکز شویم که این امر قطعا به ایجاد طرح های توسعه بزرگتر و تولید بیشتر و بهره وری افزونتری خواهد شد. با توجه به اهداف تعریف شده برای سال ۱۴۰۱ ، میبینیم که شرکت فولاد مبارکه در این راستا گام بسیار بزرگی برداشته و رکوردزنیهای خارق العاده و پی در پی خود را در سال تولید،دانش بنیان و اشتغال زایی آغاز نموده است. ما نیز امیدواریم با وجود طرح های توسعه و سرمایهگذاریهای بزرگی که در گروه سرمایه گذاری توکافولاد با بیش از۳۰ شرکت در دست اقدام است، همراه هلدینگ فولاد متیل به نقاط مشترک همکاری برسیم وطرح های مشترک توسعه آفرینی را آغاز نماییم.
وی افزود: امید میرود که این همکاری مشترک منجر به جایگزینی رفاقت در همکاری به جای رقابت شود.
دکتر سبزواری ادامه داد: با توجه به اینکه هلدینگ توکافولاد و هلدینگ فولاد متیل از زیرمجموعههای فولادمبارکه هستند، در راستای توسعه و جهش فعالیتها تلاش خواهیم کرد و امیدواریم که منجر به رفاقت و همکاری بیشتر در دو مجموعه گردد.
به گفته وی، یکی از سیاستهای توکافولاد، داشتن شرکای هم خانواده و جذب سرمایه برای اجرای برنامههای توسعهای است.
وی ابراز امیدواری کرد که این همکاری درون گروهی اتفاق بیفتد و شروع خوبی برای سال ۱۴۰۱ باشد و مدیران شرکتهای زیرمجموعه دوهلدینگ با ارائه نقطه نظرات خود، توسعه و همکاری بیشتر را رقم بزنند.
مهندس رضا حیدری مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل نیز در این نشست مشترک اظهار کرد: ظرفیتهای بسیار مناسبی در شرکتهای تابعه فولاد مبارکه وجود دارد که در صورت شناسایی و ارزیابی این موارد، میتوان از آنها به عنوان محور توسعه فولاد مبارکه یاد کرد.
به گفته وی، در طول دورههای گذشته، با غفلت از وجود ظرفیتهای موجود، بعضا سرمایهگذاریهای موازی در شرکتهای تابعه فولاد مبارکه دیده شده است؛ بنابراین ضرورت اینکه تمامی شرکتها با تعامل و ارتباط مطلوب با یکدیگر از فعالیتهای موازی چشمپوشی کرده و زمینه را برای توسعه هرچه بیشتر در جهت تامین نیازهای فولاد مبارکه در بالادست و پایین دست فراهم نماید، لازم و قابل توجه است.
مهندس حیدری افزود: گروه فولاد متیل با استفاده از ۱۴شرکت تابعه وابسته خود توانست در سال ۱۴۰۰اقدامات موثری در راستای تامین نیازهای فولادمبارکه و فروش محصولات این شرکت بردارد.برای سال ۱۴۰۱ نیز پیشبینی میشود ضمن فراهم کردن زیرساختها برای ایجاد شفافیت هرچه بیشتر، در جهت توسعه متوازن اقداماتی صورت پذیرد.
به گفته وی، اولویت نخست فولاد متیل در این توسعه متوازن استفاده از ظرفیتهای موجود در گروه فولاد مبارکه بوده و خروجی این فعالیتهای توسعهای به طور قطع منجر به رفع نیازهای فولاد مبارکه خواهد شد.
مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل در ادامه تصریح کرد: در ماههای آینده نیز سهامداران فولادمبارکه اخبار خوبی از توسعه در هلدینگ فولاد متیل خواهند شنید که این مهم میتواند الگویی موفق برای سایر هلدینگهای فولاد مبارکه باشد.
گفتنی است در این نشست مشترک، تفاهمنامه ای با محوریت های ذیل به امضا رسید:
استفاده مطلوب از تواناییهای مالی، اقتصادی، سرمایه گذاری و فنی طرفین در جهت اجرای پروژه ها و همکاریهای مشترک در زمینه های تولیدی و صنعتی، مالی و بازرگانی، حمل و نقل و خدمات پشتیبانی
مشارکت در شناخت فرصتهای سرمایهگذاری، زمینههای جذب سرمایه گذاریهای خارجی
همکاری در حوزه ارائه خدمات مشاوره ای و صنعتی در زمینه های فنی، کسب استانداردها، بازاریابی و تهیه طرحهای توجیهی
مشارکت در توسعه و کاربردی کردن فناوریهای نوین در حوزه فعالیتهای طرفین